Every time you touch me I just die in your arms

ph: jag och mitt hjärta för ca ett år sedan
 
Wehoo! Glader tjej. Gått ner 2 kg sen i måndags. Ska inte väga mig på hela helgen så förhoppningsvis får jag se några possitiva siffror på vågen på måndagmorgon. Nu ska jag röra mig mot tåget för lite shopping och lunch med Klaris. Hörs senare! Puss

You shoot me down but I won't fall

Ännu en dag när jag är sådär Turkiet-nostalgisk. Vill bara tillbaka till värmen, men får trösta mig med att vi åker till USA om knappa fyra månader.
 
Förövrigt så har uppdateringen verkligen inte vara den bästa här. Har hänt så himla mycket på sistonde. Jag har fyllt år, haft kalas, födelsedagsfest, jobbat, umgåts med fina vänner, pussat på Alex och varit hundvakt åt välrdens bästa Arthur. Äntligen känns det som att sommaren har kickat igång, längtar dock efter lite ledighet som jag får redan imorgon då jag är ledig fredag, lördag, söndag. Helgen är dock fullbokad och jag har inga planer för att vila. Imorgon blir det avskedsmiddag hos Olivia i Ängelholm och på fredag blir det först kalas för Rasmus, sen 20-årsfest hos Amanda och möjlig utgång. Håller alla tummar och tår för att vädergudarna är med mig och att jag får spendera söndagen på stranden. Förövrigt börjar jag att jobba om 4,5 timme och jag är verkligen inte taggad.
 
I måndags kickade jag också igång mitt nya liv efter ett besök hos doktorn. Gick igenom en grundlig undersökning och fick höra en del saker som inte var så roliga, så nu får jag skärpa till mig och börja leva hälsosamt. Det innefattar en sträng kost med mycket grönt och ca 30 gram kolhydrater om dagen samt och träning dagligen. - 7,5 kg är målet innan den sista september och jag hoppas att jag kommer klara det. Tänkte börja med en matdagbok här på bloggen så att jag verkligen håller koll på vad jag käkat under dagen. Nu är det dags för frukost och en lång pw. Puss!