We are not shining stars

Bakform DRÖMMAR från Ikea, 9 kr/65 st
 
Gott nytt år på er fina! Hur har ert år varit? För mig har 2012 har hur bra som helst, mest nöjd är jag över att jag äntligen kommit ordentligt igång med min träning. Har njutit av allt goda som julen haft att erbjuda i några veckor nu men imorgon börjar jag på GI fas 1 igen med träning 4-5 dagar i veckan. 2013 kommer bli det bästa året i mitt liv, jag hoppas på att slippa sjukdomar och sjukhus (legat inne på sjukhuset 3 gånger de senaste 3 åren), jag ska få en frisk, stark och snygg kropp, jag ska gå ut tvåan med kick-ass-bra betyg, jag ska ta vara på varje sekund och njuta av allt livet har att erbjuda, fantastiska vänner, en underbar pojkvän och förhoppningsvis ett par resor.
 
Ska fira in det nya året hemma tillsammans med min Alex. Skulle egentligen på fest ikväll men planerna blev ändrade vilket kanske är tur för jag sträckte ryggen något otroligt på gymmet innan och kan knappt gå nu... hahaha. Vi ska iallafall laga trerätters, dricka massa vin, titta på film, spela spel, pussas, titta på fyrverkerier och göra detta årets sista timmar så bra som möjligt. Hoppas alla får en fantastisk kväll för det ska jag ha! Puss!
 

God must have spent a little more time on you

Sneakpeak på något nytt och aldeles underbart

You are the only person that can make my heart beat faster and slower at the same time

Du är med handen på hjärtat den finaste människan jag någonsin träffat ♥

Flowers are a girls best friend


New in from Bik Bok

All that glitters is gold

OPI "Rainbow Connection" & "Designer.. De Better" from the Muppets Christmas Collection 2011. Två favoriter från förra året som fick hänga med även denna julen. 
 
Tröttaste tjejen på hela planeten ska om 10 minuter bege sig mot jobb för ett 6 timmar långt arbetspass. Haft ett par underbara lediga dagar nu så det är dags att komma tillbaka till verkligheten. Vill helst av allt bara krypa ner under täcket och spendera denna dagen med en bok och lite bra serier, men icke.. Hörs ikväll ♥

Have a heart


Två underbart fina ting som jag fick av mormor och morfar i julklapp, en vispskål och bakmått från Living and Room. Rosa och sådär aldeles perfekta. Önskar att jag hade en egen lägenhet så dem kunde stå framme som prydnad istället för att ligga instängda i en kökslåda.. 
 
Idag har jag varit på Väla med Alex och försökt att överleva mellandagsrean. Blev en sväng in i några favoritbutiker innan vi gick till Ikea och åt köttbullar. Fick med mig lite fint hem men om jag ska vara ärlig så handlar jag hellre till ordinarie pris än står i kö till kassan i 40 minuter.. Tur att jag hade sällskap av min fina iallafall. Ikväll blir det mys för hela slanten, guitar hero och film står på schemat. Mys! ♥

Juldagen





Haft den mysigaste julen!! Firade julafton igår med familjen hos mormor och morfar där god julmat, mys, julklappsspel och julklappsutdelning stod på schemat. Idag har jag varit i Vedby hos Alex släkt och återigen ätit julmat och spelat julklappspelet - därifrån bilderna ovan. Julklapparna som ligger under granen var alla till julklappsspelet, och hur många fick jag??? 0 kanske?? Vann så jäkla mycket igår så Gud ville väl ta ifrån mig min tur och ge dem andra en chans.... Precis hemkommen till min älskling, tittar på VS fashion show nu och ska snart mysa framför lite film. Hörs imorgon lovies!

A verry merry christmas

God jul! Har börjat julaftonsmorgonen på bästa möjliga sätt. Mys, frukost och julklappsöppning med den finaste pojken i hela världen.. och julkalenderns sista avsnitt såklart! Alex har precis åkt hem och nu ska jag fortsätta mitt julfirande med världens bästa julfilm, ett päron till farsa firar jul. Ikväll blir det julmiddag och julklappsöppning hemma hos mormor och morfar, ska bli så himla mysigt. Love. ♥

Christmas cupcakes






God lillejul på er finisar! Bara en dag kvar till julafton nu, längtar så himla mycket! Tyvärr ställdes mina lillejulplaner in i sista sekund, spelar alltid julklappsspelet tillsammans med familjen och familjen Stigborg, men tråkigt nog har dem åkt på vinterkräkssjukan.. Så det får skjutas upp och ikväll blir det istället mys med mamma, pappa och Alex. Har spenderat förmiddagen i köket och förberett årets förmodligen sista cupcakebeställning, fick passa på att ta några testfoton med min fina nya kamera. Blev ovanligt nöjd med cuppisarna faktiskt! Nu - glögg och yatzy!

“It’s the oldest story in the world. One day, you’re 17 and playing for someday, and then quietly and without you really noticing, someday is today, and then someday is yesterday, and this is your life."



Lyckligaste flickan i hela världen som har haft en så otroligt bra dag. Bara legat i sängen med Greys och godis och njutit av första lovdagen, åkt en sväng till netonnet och handlat min underbara kamera och ätit en otroligt god trerätters på China Town med mamma och pappa. Har spenderat hela kvällen pillandes med kameran, längtar till det blir dagsljus imorgon så jag kan fota lite ordentliga bilder. Nu ska jag minsann sova. Natti! ♥
 
Ps. Har lagt in en ny design på bloggen också, kan ni inte se den så uppdatera sidan! xoxo

I'm not gonna write you a love song

Idag ska jag äääntligen köpa en ny kamera. Har alltid varit lite fotointresserad men aldrig tagit tummen ur och köpt mig en egen systemkamera utan har levt på Alex pappas.. haha. Har tidigare kört med min Lumix kompaktkamera men sen jag köpte min MacBook air för ett och ett halvt år sedan har jag inte kunnat lägga in bilder (inget hål för minneskort i min air och tappat bort USB-kablen till kameran). Men nu äntligen ska jag alltså åka och köpa mig en systemkamera. Längtat så!

You told me you'd never fall in love





Kan inte låta bli att längta tillbaka till Florida och värmen när termometern dag efter dag efter dag efter dag visar minusgrader. Är så avundsjuk på alla som ska åka bort nu i vinter men får trösta mig själv med att jag går på jullov imorgon och att det snart är julafton, min absoluta favoritdag på hela året. Har lite andra roliga saker att se fram emot, nästa vecka ska jag förmodligen, efter massor med längtan, köpa en ny kamera, biljetter till Biffy Clyro är fixade och om 3 månader befinner jag mig i New York. Borde alltså inte klaga.

So lets set the world on fire

Jobb fredag, lördag, söndag, måndag - därav den dåliga uppdateringen. Idag har jag gått i skolan, tränat, jobbat och haft en lugn kväll med julmusik, julklappsinslagning och mys med mamma. Ännu bättre blev min kväll när Alex plötsligt dök upp utanför mitt hus. Nu har vi precis kommit hem till honom och ska lägga oss för att kolla film och äta lussebullar. Bra dag som slutar på bästa möjliga sätt. Hörs imorgon ♥

Lucia

Har haft en så otroligt bra dag! Gått Luciatåg med skolkören i Mariakyrkan, ätit en mysig lussefika på EH med Alex och tränat ett svettigt steppass på Friskis. Nu ligger jag hemma i min goa säng med tända ljus och lite bra serier. Får vila upp mig ordentligt för i helgen vankas det jobb både fredag, lördag och söndag. Men vem klagar? Cash is king.

Some inspiration


Lite träningsinspiration såhär i onsdagsmörkret på förfrågan av en fin läsare. Tänkte även att jag kunde dela med mig av vad jag stoppat i mig under dagen. Tyvärr har jag inte tränat något idag, gått i skolan från 8-17.30 och min kropp är död från gårdagens träningspass. Men jag taggar inför morgondagens steppass, veckans höjdpunkt!
 
Frukost: En burk makrill
Mellanmål: Naturell yoghurt med bär och lite müsli
Lunch: Kyckligsallad med pesto och vitlöksaioli
Mellanmål: Blandade cashewnötter och valnötter
Middag: Kycklingklubbor med fetaostsallad
 
MASSA MASSA vatten ovanpå detta. Försöker att dricka ungefär två liter vatten om dagen, är ingen älskare av läsk (förutom julmust!!) men vatten kan jag dricka oändligt mycket av. Om jag kör ett cardio och styrkepass brukar jag sluka 3-4 flaskor vatten på en timme, haha.
 

some things we don't talk about

Känns som att livet går i 110 nu, har så mycket och göra och så mycket som händer runt omkring mig. Kämpar med kosten och träningen varje dag men stundtals har jag inte den motivationen som jag borde ha. Träningen går superbra och jag försöker att gå till gymmet mellan 4-5 dagar i veckan, men nu runt juletid är det så extremt svårt att hålla sig borta från allt gottis.. Vill bara trycka i mig lussebullar och pepparkakor och allt som hör till denna fina årstid - varje dag, men det funkar ju inte riktigt så.. haha. Det är bara att kämpa kämpa kämpa och så kommer allt hårt arbete löna sig tillslut.

nionde december

Glad andra advent på er finisar! Hoppas ni hade en superbra lördag, för det hade jag iallafall! Träffade Alex i stan, fikade, handlade julklappar och åt på kinaresturang. På kvällen åkte vi hem till honom och spelade Guitar hero, käkade Subwaykakor, massa godis och tittade på The Intouchables, bästa filmen. Nu är jag hemma efter att ha sprungit några ärenden med pappa, ska snart göra ve mig för att åka och äta julbord med släkten. Hoppas att ni får en fortsatt fin söndag! Kram ♥

I can't fight this feeling anymore

Godmorgon fina! Hur är det med er idag?? Själv är det bra, har fått sova ordentligt inatt men vaknade klockan 7 imorse och kunde inte sova längre.. Så jag tittade på det nya Gleeavsnittet och sen åt jag frukost framför julkalendern. Har inte missat ett enda avsnitt för den är så sjukt bra!! Haha. 
 
Idag ska jag åka in till stan och träffa Alex. Vi har ju en del saker och prata om och jag har en del julklappar kvar som behövs handlas. Jag ääälskar att handla julklappar och sen få ge dem till sina nära och kära och se hur glada dem blir är helt underbart. Har överskridit min julklappsbudget ganska mycket detta året.. men det är dem värda!! Nu måste jag kila, hörs ikväll! Puss ♥

I know it's hard babe, to sleep at night

Hej mina små chokladbollar. Förlåt att bloggen legat lite halvt nere på sistonde, har bara så himla mycket att tänka på just nu. Ska försöka så gott jag kan att uppdatera med jämna mellanrum iallafall! Idag har jag varit i skolan till klockan ett och sedan dess har jag legat nerbeddad i sängen framför Greys och käkat pepparkakor. Har inte haft mycket till aptit de senaste dagarna men massa glögg, lussbullar och pepparkakor har det slinkit ner i min lilla mage. Tömd på energi, sovit fruktansvärt dåligt de senaste dagarna och längtar tills morgondagen är över så jag kan ta helg. Längtar efter en god natts sömn men tvivlar på att jag kommer få det inatt.. Ta hand om er fina! ♥

Oh pardon me, I thought I knew you


Winter wonderland

Såhär ser det ut på mitt rum just nu.. En efterlängtad pluggfri kväll spenderas på bästa möjliga sätt - massa tända ljus, möjligtvis ett varmt bad och massa goa serier. Lever i ett sådant lyckorus för tillfället, har haft en superbra dag i skolan där jag avklarat ett muntligt prov + en redovisning och hela eftermiddagen har spenderats på stan med världens finaste mamma. Kollat lite julklappar, fikat lite och haft det supermysigt. Kom hem till ett underbart vackert snötäckt gantofta och imorgon ska det tydligen också snöa hela dagen. Passar perfekt med tanke på att vi ska ha vårt årliga pepparkaksbak då. Längtar!!!

December love

Idag är nog den första dagen sen vi kom hem från USA som jag faktiskt inte längtat tillbaka.. haha. December är ju min favoritmånad och jag är såå lycklig att den äntligen är här, kan inte ens beskriva känslan! Hade såklart inte varit helt fel att ligga i en solstol, käka glass och inte behöva oroa sig över något, men snö, julklappshandling, glögg, julbak, en tänd brasa, massa julmys och bara 19 dagar kvar till jullov är ju inte dåligt det heller.. Åååh vad jag älskar december ♥

Första advent













Hej godingar! Har haft en sååå bra och sååå fullspäckad helg att jag inte haft tid att blogga. I fredags så hängde jag med Alex, vi spenderade några timmar på gymmet, lagade god mat och hade det mysigt hela kvällen. Igår så jobbade jag mellan 8.30-14.30, därefter blev det hem till en arbetskamrat för lite förmys innan vi åkte vidare på firmafest och julbord. Jättetrevligt och så sjuuukt gott att jag åt och drack ihjäl mig typ.. Julmat är bland det bästa som finns!!
 
Imorse vaknade jag bredvid min goa påg och en snötäckt trädgård utanför fönstret. En perfekt start på dagen! Fick en jättefin adventspresent av honom i form av en träningsväska och sen tittade vi på julkalendern tillsammans. Mysig morgon med andra ord! 
 
Ovan ser ni också cupcakesen som jag fixat med idag, en beställning på 90 stycken är nu färdiga och levererade! Superskönt att det är avklarat så jag resten av dagen kan fokusera på högen av plugg som ligger och väntar på mig - en redovisning och ett prov imorgon och en inlämning till på tisdag. När jag är färdig med pluggandet (om det någonsin kommer att ske) så ska jag ta ett låååångt varmt bad med mina nya saker från The Body Shop. Längtar!!