"Each morning when you wake up, before you do anything else, smile"




Internet dog av någon konstig anledning igår, så jag spenderade min sista dag i Miami utan wifi, och därav inget bloggande. Låg vid poolen och stekte hela dagen samt spenderade kvällen på Bayside med en virgin mango daquri i handen. Idag hoppade vi in i bilen klockan 8 och lämnade Miami för att åka till Orlando. Blev en tur med träskbåt i Everglades först för att hälsa på aligatorerna, och nu är vi äntligen hemma i vårt fina hus i Orlando. Som jag har saknat det! Har precis kommit hem från en tur på Walmart, ska snart hoppa ner i poolen för ett litet kvällsdopp. Ikväll blir det tidigt till sängs för imorgon är det UNIVERSAL STUDIOS som gäller!!!! WEHOOO!!!!
 

Johnny Rockets

 




Igår efter beachen gick vi till Johnny Rockets för att käka. Utan tvekan den bästa hamburgaren jag ätit i hela mitt liv. Och då jävlar har jag ätit många.. haha. Underbar!!!

Miami beach








 




Har spenderat hela dagen i en solstol på Miami beach. Det har blåst ganska mycket idag vilket har resulterat i sjuka vågor och röd flagg, men det hindrade inte oss från att bada. Så galet varmt i vattnet!! Ikväll blir det hemmamys i lägenheten med god mat, glass, lite serier och ett lååångt bad. Puss!!

Saturday night






 








Godmorgon fina! Gårkvällen spenderades på Hard Rock Café nere i hamnen. Åt supergod mat och hade jättemysigt. Vår familj har som en liten tradition att alltid äta på Hard Rock när det finns något i närheten. Så jag har varit på ett x-antal stycken, haha. Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Munchen, New York, Miami, Orlando, Key West mfl. 
 
Nu är klockan 07.40 här i Miami och det är snart dags för frukost. Sen ska jag ner till gymmet för en tur på löpbandet. Idag ska det bli 28 grader och sol så vi ska ner till Miami beach och mysa hela dagen. Längtar efter stranden och havet!!

 

Lincoln Avenue


















Hej fina! Idag har vi strossat rundor hela dagen på Lincoln Avenue. Fick med mig ett par fina Uggs hem, men också en del kläder och annat roligt. Käkade en efterlängtad pepperonipizza och njöt av det fina vädret. Imorgon blir det definitivt stranden! Nu på kvällen har vi käkat på Hard Rock Café som ligger nere i hamnen 2 minuters gång från lägenheten. Helt sjukt gott. Nu säger jag godnatt även fast klockan bara är 21.37 här i Miami. Tidsomställning är inte det lättaste men det går framåt iallafall. Puss!
 

Victoria's Secret








Igår shoppade jag och Amanda loss i två timmar på Victoria's Secret. Åh vad jag älskar den affären!! Det blev 5 body mists, 5 par trosor och en bikini. Happy happy girl. Spenderat 1/3 av resebudgeten på två dagar.... hehe.
 

Miami heat





























Hade en så fantastiskt rolig kväll igår. Tittade när Miami Heat mötte New Orleans Hornets, tyvärr förlorade dem med några poäng men lika kul var det för de. Har precis vaknat, här är klockan halv 8 och det är snart dags för frulle. Efter det blir det en sväng ner till gymmet för att se vart dagen bär oss. Hörs senare!

USA day one





















Hej fina! Dem flesta av er ligger nog och sover just nu, men här är klockan bara 18.15. Började dagen med en tur till Publix för att handla frukost, blev en stor buffé med bagels, croissanter, frukt, pålägg, ägg, flingor och juice. Helt underbart gott! När klockan slog halv 10 tog vi bilen till Sawgrass mills, ett av USAs största shoppingscenter som ligger ungefär 45 minuter utanför Miami. Har varit där ett par gånger innan, det är helt sjukt stort och har så många underbara affärer. Spenderade ett x antal timmar där och nu är vi tillbaka i lägenheten. Om ca 1 timme ska vi röra oss bort mot American Airlines Arena som ligger några minuters gång härifrån. Där ska vi kolla när Miami Heat möter New Orleans Hornets i basket!! Är inte superinsatt i basket eller sport överhuvudtaget men det ska bli sjukt roligt att få uppleva den amerikanska kulturen när den är som bäst. Puss på er!!

Arrival



Hej fina!! Denna goa utsikt kan man se från vår lägenhet på trettiosjunde våningen i Downtown Miami. Flyget landade runt 18.00 igår (24.00 svensk tid) och vid 21.00 (03.00 svensk tid) fick vi nycklarna till lägenheten. Käkade lite McDonalds innan vi somnade gott. Tidsomställningen är rätt jobbig så jag vaknade runt 5.30 imorse (11.30 svensk tid) helt utvilad. Publix öppnar 07.00 så dit ska vi köra snart för att handla mat och fylla på kylskåpet. Efter det blir det raka vägen till Sawgrass mills, ett av USAs största shoppingcenter, för att bränna lite stålar. Det är tyvärr storm här i Miami så det blir inget sol och bad varken idag eller imorgon. Men på söndag utlovas det STOR sol och 30 grader. Så lycklig!!!

Departure







Nu är vi påväg!!! Blev väckt av älsklingen 03.30 och lyckades inte somna om. Men nu är vi på Kastrup iallafall, planet till Zurich går om en timme och därifrån flyger vi till Miami. Beräknar att hela resan med mellanlandning kommer ta cirkus 14 timmar, vilket betyder att vi är framme i Maimi runt midnatt svensk tid. Det ska tydligen bli oväder i Miami idag och imorgon, så vi får hoppas att planet går som det ska! Nu ska jag taxfreeshoppa lite, måste ha godis till resan!!

Nine hours left

Jag kan möjligvis vara världens lyckligaste människa. Allt inför resan är fixat och klart, om 9 timmar påbörjas resan, om knappa 14 timmar lyfter planet och om 28 timmar befinner jag mig i världens bästa land med världens bästa människor. Är så glad att få uppleva detta tillsammans med min prins och få visa honom mitt USA, mitt Florida. Can't wait!!

Too much light in this window, don't wake me up



Sista morgonen i la suecia innan det är dags för avgång. Idag har jag resefeber som aldrig förr, blev färdig med allt plugg igårkväll så nu är jag så himla glad. Går i skolan mellan 8-4 idag, sen ska jag hem till farmor för lite mat och efter det måste måste måste jag fixa massa grejer inför resan. Nu är det nära!

And the songbirds are singing like they know the score

Har precis sagt ett tårfyllt hejdå till min fina pippi som ska bo hos mormor och morfar under tiden som jag är i USA. Plugghögen blir bara mindre och mindre och när filosofin är färdig om ett par timmar så kan jag börja känna mig lugn. Inte mycket kvar nu!! Imorgon blir det skola mellan 8-4 och efter det tar jag semester. Kan inte förstå att jag om två dagar befinner mig på ett flygplan på väg till mitt favoritland med mina favoritmänniskor. Underbart.

tjugoandre oktober tjugohundratolv

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag lämnar Sverige för 2 veckor i värmen. Har lämnat en hektisk helg med jobb och plugg bakom mig och längtar så mycket till USA att jag nästan kreverar. Har en del saker kvar att göra i skolan innan jag åker men jag börjar känna mig lugn nu. Har dock inte packat färdigt ännu och har en del grejer kvar att fixa så onsdagkväll lär bli hektisk. Nu ska jag försöka fila lite till på mitt intrel-arbete innan jag kan trycka på skicka-knappen, åh gud vilken lättnad när detta helvetesarbetet är över. Sen är det bara att börja på filosofin.....

6 days left



Bloggen har hamnat lite vid sidan av de senaste dagarna då jag har fullt upp med skolarbete innan resan. Idag avverkade jag ett matteprov som kändes riktigt bra, kvar har jag två inlämningar och en redovisning innan jag kan slappna av på riktigt. Om en vecka strossar jag rundor på Miami beach, käkar god mat, njuter av värmen och slipper allt som heter skola och krav. Nu ska jag börja packa och sen njuta av massa god mat framför x-factor tillsammans med mamma, pappa och Alex. Välbehövlig myskväll!

Just because it's easier to sink doesn't mean you should



Gick upp vid 8, käkade en lång och god frulle innan jag begav mig till skolan. Spenderade engelskalektionen stressandes inför samhällsprovet. Därefter var det dags, dog lite halvt inombords när jag såg provfrågorna. Ordbajsade 16 jävla sidor, sprang till tåget, gick hem, la mig i sängen framför Grey's och här har jag legat i ett par timmar nu. Det är jag så fruktansvärt välförtjänt av. Svåraste provet hittills men det känns som att det gick bra. Nu är det bara att ta nya tag och börja plugga inför fredagens matteprov. 9 dagar tills USA!!
 

Don't let it break your heart

Livet går just nu i 110 med en fet hög plugg kombinerat med jobb och förberedelser inför den kommande resan. Innan jag åker om 10 dagar ska jag ha betat av ett samhällsprov, ett matteprov, en internationella relationer-inlämning, en filosofiinlämning och en svenskaredovisning samt en hel del jobb. PÅ 1,5 VECKA. Har spenderat hela dagen med att förbereda mig inför årets förmodligen tuffaste samhällsprov (nationalekonomi) samt klämt in någon timmes arbete. För tillfället känns det bra men jag vet att ångesten kommer att vara ENORM imorgon när jag sätter mig ner och ska börja skriva provet. Förövrigt vill jag ge en stor slängpuss till min fina pojke för utan dig hade allt detta känts omöjligt. All kärlek till dig min fina! ♥
 

Sleepy sunday

Spenderar söndagskvällen på bästa möjliga sätt. Frukt, te, serier och massa gos med min prins.


TGIF













Min goa fredag summerad i lite bilder. Spenderade kvällen med ett gott gäng hemma hos Linn, kvällen slutade dock inte lika bra och det blev relativt tidig hemgång för min del. Var härligt bakfull igår men det var bara att ta sig i kragen för att åka och fira mormor som fyllde år. Det blev en mysig kväll med släkten och jag somnade gott i min fina pojkes famn. Förövrigt fick han sitt körkort i fredags, så grattis älskling! Har blivit en del körande denna helgen bara för att vi kan liksom... Idag blir det plugg plugg plugg och återigen lite mer plugg.

Me in black and white



Såhär strossade lilla jag rundor i skolan idag (+en fet kofta, vinterjacka, knästrumpor och gummistövlar) så jag skulle hålla värmen i det mysiga höstvädret. Efter skolan köpte jag och Thea födelsedagspresent till Linn som ska ha födelsedagsfest imorgon och därefter åkte jag hem och bakade tårtor till mormor. Livet känns så himla bra just nu. Magen blir bättre för varje dag som går, jag är omringad av världens finaste vänner + pojkvän, det är bara två veckor kvar tills USA, Twinight är bokat och jag har en asrolig helg framför mig. Häng med brorsan, födelsedagsfest för Linn, födelsedagsmiddag hos mormor, ytterligare en födelsedagsfest för Julia och förhoppningsvis massa mys med min fina pojke. Life is good.

Tårtkalas

Hola chicas! Full rulle i köket, håller på att baka födelsedagstårtor till mormor. Hör av mig senare ikväll med ett trevligare inlägg. xoxo

Trying to make it work but man these times are hard




ph 1: hur lilla jag lökade rundor i skolan idag, förövrigt kände jag mig förvånansvärt bekväm i mina mjukisar
ph 2: min fina cupcakeklocka som äntligen är up and running
ph 3: en skymt av min nya blomma som jag fick av världens bästa mormor samt mitt kvällste (indian chai, ljuvligt)
 
Efter att ha kickat lite ass på danskaprovet har jag med gott samvete kunnat prioritera en myskväll med min älskling. Imorgon blir det en hel skoldag för första gången på en veckan. 9.25-13.10, sen raka vägen hem och baka mormors födelsedagstårtor samt få lite plugg undanstökat. Ciao.

Wednesday morning


 
Hej alla fina! Antar att dem flesta av er sitter i skolan just nu, och dit ska jag också bege mig om cirkus en timme. Haft en lugn och skön morgon. Kollat nyaste avsnittet av Hart of dixie, käkat en go frulle, tagit en lång dusch och pluggat danska. Så nu känner jag mig relativt lugn inför provet i eftermiddag! Sen är det bara att sätta igång att plugga inför allt som ligger framför mig innan jag beger mig mot USA: samhällsprov, inlämning i internationella relationer, matteprov och filosofiinlämning. Hej ångest.

True shit

Med dessa visa ord säger jag godnatt. Laddar upp inför morgondagen då det blir skola för första gången på en vecka. Eller ja.. ska bara plocka två lektioner på eftermiddagen då jag fortfarande har svårt att gå och sitta. Babysteps är bättre än inga alls! Börjar att må bättre iallafall men min mage är fortfarande öm och svullen sen operationen, så imorgon blir det premiär för mjukisbrallor på ProCivitas. Nyopererad ballongmage + jeans är ingen go kombo.

One of the greatest nights of my life

 








Coldplay i Parken, Köpenhamn den 28 augusti. 50.000 människor med en gemensam nämnare - kärleken till detta band, enade för en enda kväll. 50.000 hjärtan slog samtidigt som 50.000 armband blinkade och lös upp Parken arena likt en stor neonstjärnhimmel. Att få stå och lyssna på världens finaste musik tillsammans med min favoritperson toppar alla upplevelser jag tidigare haft.. PARA-PARA-PARADISE! ♥

Hospital



Hej fina! Ni som har mig på facebook/följer mig på instagram är säkerligen medvetna om vad som skett de senaste dagarna. I onsdagsnatt blev jag inlagd på sjukhuset med oootroliga magsmärtor och natten därefter opererades jag. En inflamerad blindtarm var det som spökade och nu är den bortplockad!
 
Detta har varit både fysiskt men även psykiskt jobbigt för mig. Tredje gången på 3 år som jag legat inlagd på sjukhus och andra gången jag blivit opererad. Känns som att jag aldrig bara kan få vara frisk.. Fick åka hem från sjukhuset efter 3 nätter och nu forsätter tillfriskningen här hemma. Har fortfarande väldigt ont i magen efter operationen och svårt att röra på mig. Vill helst av allt bara gräva ner mig under täcket, men icke. Har en hel hög plugg som väntar på mig. Får tänka possitivt, USA om 17 dagar. Vill.åka.nu

Tired

Ord kan inte ens förklara hur fruktansvärt trött jag är. Skolan från 08.10 - 16.05, tåget hem 16.33, tryckte i mig mat för att springa till jobb 17.20 och nu är jag äntligen hemma. Aldrig mer ska jag jobba efter en åtta timmar lång skoldag.. Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och sen sova som jag aldrig sovit förr. Puss!

Hurtig B-rud

Har haft en fullspäckad men otroligt bra dag! Utveckligssamtal kl halv 11, därefter skola till halv 1. Lunch och fika med Thea, reunion över otroligt gott te med en av mina favoritmänniskor i hela världen, en 50 minuters pw med mamma, några timmars matteplugg samt en liten gathering inför USAresan med familjen. Käkat amerikansk mat, planerat och längtat något otroligt. Nu är det bara 23 dagar kvar!
 
Vill även passa på att gratulera min otroligt fina vän Manda till platsen i Xfactors top 12. Håller alla tummar och tår för dig!!

1 Oktober





Studiedag=bakdag. Sedan klockan 12 har jags tått i köket med avbrott för föda, en kvällspromenad och Xfactor. Betat av 2 av veckans 4 beställningar, en iklädd rollen som ordförande för skolans bakkommitté och den andra för en privat beställning. 75 nougatrutor och 100 hallonfinanciers (på bilderna ovan) är färdiga för den franska filmkvällen på skolan imorgon och det känns bra! Utöver det har jag även bakat massa goda vaniljbullar. Jag kan äntligen pusta ut för lite kvalitetstid med kudden. Natti!