Here's my number so call me maybe

Spenderat förmiddagen på jobb och eftermiddagen på väla med Klaris. Mötte upp Alex för lite käk och nu är vi hemma och bakar cupcakes. Fick en ny receptbok i födelsedagspresent och var tvungen att testa ett av recepten. Om dem blir bra serveras dem på min födelsedagsfest på lördag!

Tired

Spenderat hela dagen på jobb och kvällen i Annas säng med chips, film och mys. Imorgon börjar jag jobba 08.45 så nu ska jag belöna mig med en oerhört välbehövlig och efterlängtad skönhetssömn efter dagens åtta timmar på jobb.

Everything's gonna be alright

Igår firade jag och min prins två år tillsammans. På grund utav vädret förstördes våra romantiska planer så vi började istället dagen på väla, följt av en brunch på Helsing, besök av storebror och Amanda och några avsnitt OTH. Efter en go myskväll somnade vi gott, lite besvikna över att dagen inte blev som den skulle, men lyckliga över att vi har det så bra tillsammans. Jag älskar dig!

Cupcaking

Förutom denna bloggen har jag även startat en bakblogg där jag samlar alla mina bästa recept. Den kan ni hitta här.

“Sometimes I feel incredibly disconnected - really uncomfortable in my own skin. Kind of like I don’t fit into this world. Like I was born at the wrong time and I don’t belong.”

Idag är ännu en förjävlig dag, jag ligger i sängen med migrän och har aldeles för mycket tid över till att tänka. Ibland känner jag mig så fruktansvärt utanför. Ser bilder från alla håll och kanter på lyckliga, midsommarfirande människor och själv spenderade jag gårnatten nedgrävd i soffan framför OTH och bara önskade att jag någon gång skulle passa in någonstans. 

Warning: Old pictures

Godmorgon! Än så länge har denna dagen varit super. Spenderat lite kvalitetstid med min vän Elin, käkat en go frukost i form av frallor och smoothie och myst i soffan framför OTH. Nu har hon begett sig tillbaka hemåt och jag ska snart bege mig mot jobb. Imorgon fyller jag år och då är jag ledig från jobb. Ska bli skönt! WHOOP WHOOP!

I'd like to be anything you want

Wehoooo!!! Vaknade för en halvtimme sen av att solen lyste in genom fönstret. Idag är det fint väder, så jag ska passa på att njuta av solen innan jag börjar jobba klockan två. Hade en så himla bra dag igår! Började med att laga en stor american brunch tillsammans med Anna. American pancakes, ägg och bacon, toasts med sylt, smoothies, jucie och massa god frukt. Sedan gossade vi ner oss i soffan framför en film innan jag drog mig vidare till Lund för att kika på Lunds dans och musikals sommarshow. Kvällen avslutades på Burger King med mamma och några goa godnattpussar från min pojke. Idag blir det somsagt jobb och sedan vidare på studentfest ikväll. Är så himla glad att det äntligen börjar hända saker!

Where would I be if you didn't believe?

Två pix på mig och fina vänner från förra veckan i brist på nya. Idag är en bra dag och jag är lycklig! En fin pojke ligger i min säng och ser söt ut, vädret är helt okej och efter en shoppingtur på maxi bakar jag just nu lite gott inför min födelsedag med Justins nya skiva på högsta volym. Ikväll blir det mys framför OTH med fruktsallad. Muuuums!

For you the sun will be shining

Dagarna passerar fort och nu har jag haft sommarlov i en hel vecka. Har hunnit med några dagars jobb, em-tittande på Klaras balkong med fina människor, middag och filmmys med min flickor, ett x-antal snuviga dagar framför OTH säsong 2 och 3, några goa kvällar tillsammans med pojken och fotbollsfest och god mat igår. Nu väntar jag bara på att sommaren ska komma på riktigt och att min förkylning ska försvinna helt. Nästa vecka kommer nämligen att bli riktigt bra. En del jobb, spa med mamma, jag fyller år, midsommarmys och tvåårsdag med min pojke. Fullt upp alltså! Puss!

Never mind I'll find someone like you

Efter en vecka full av stress, krök och studentfirande pustar jag äntligen ut. Nu har jag sommarlov! Konstigt nog så känns det verkligen inte som det. Det känns istället fruktansvärt grått, trist och ensamt. Regnet öser utanför, jag är förkyld, vänner hör inte av sig, pojkvännen jobbar. Jag vill ha sommar, barfota nätter, skönsång, mys med goa vänner, pussar från Alex. Istället får jag nöja mig med ännu en dag i min ensamhet, ett x-antal näsdukar, huvudvärkstabletter och tanken av att hela denna sommaren kanske kommer präglas av dess dåliga start.

SÄG OH AH PPP

Har nog haft två av dem bästa kvällarna i mitt liv denna veckan. I tisdags var det 17års/poolparty/klassfest hos fina Alice och igår var det PPP. Förfest hemma hos älsklingsCorre, och därefter tog 35 onyktra ProCivitasettor över bussen med låtar som "Vem vill gå i ettan nu? Alla, alla", "Proccekidsen är lite bättre" och "OH AH PPP SÄG OH AH PPP". Väl inne i stan blev det Donkenhäng innan vi staplade oss vidare mot Sirocco. Kvällen slutade dock inte riktigt som planerat, tog en Taxi upp till sjukhuset för att pussa på min älskling och kom hem lagom innan solen gick upp.

Believe



I'll carry you home

Godmorgon fina! Idag börjar jag inte skolan förens kvart i tolv, men inte blev det sovmorgon för det. Jag har varit uppe sedan halv 8 och fixat med lite telefonsamtal och mail och är faktiskt riktigt spänd över vad som kan ske i framtiden. Oavsett vad som händer så vet jag att allt kommer bli bra tillslut. Nu ska jag koka mig några ägg och käka en nyttig och god frulle. Puss!

Känslomässigt turbulent



Vill.tillbaka.till.turkiet. Dem senaste dagarna har varit så fruktansvärt jobbiga och hela mitt liv känns för tillfället som en känslomässig bergochdahlbana. Ena sekunden gråter jag så jag inte får luft och andra sekunden skrattar jag så magen gör ont. Är så himla glad att jag har världens finaste pojke som alltid stöttar mig iallafall.

Idag gjorde jag mitt sista prov i åk. 1 på ProCivitas. Till nästa år sker det förhoppningsvis en del förändringar, vad som kommer att hända återstår att se. Oavsett som etta eller tvåa så ska det nog bli bra i slutändan. Nu ska jag kolla några avsnitt Greys för att sedan sjunka ner i en djup, djup sömn.

Photograph from Turkey

Godmorgon fina! Hoppas ni har haft en bra vecka nu när jag varit borta. Kom hem natten mellan torsdag och fredag efter 8 underbara dagar vid fina Kizilagacstranden i Side. Jag och Alex har verkligen haft det hur bra som helst. Ätit massa onyttigheter, druckit drinkar, rökt vattenpipa och spelat kort långt in på natten. Strossat längst strandpromenaden, badat ute på 100 meters djupt vatten, varit på spa, pussats/kramats/myst och njutit av att bara vara vi två. Jag har världens bästa pojkvän och är utan tvekan världens lyckligaste flicka.

Men nu är vi tillbaka i verkligheten. Idag ska jag springa några ärenden, gå till frisören och ikväll/inatt ska jag sitta barnvakt tillsammans med Robin åt världens bästa Rasmus och och Filippa medans Alex är ute och roar sig. Seperationsångest till max då vi spenderat varenda sekund av den senaste veckan tillsammans. Efter en natt isär saknar jag honom redan.

Home

Hemma efter världens finaste och mysigaste vecka i solen. Det vi två har måste vara mer än kärlek.