Sleepy sunday

Har haft den bästa helgen på länge! God mat, på tok för mycket vin, pussar, kärlek, gos, spontanitet, skratt och så mycket därtill. Sluppit söndagsångesten idag då jag har studiedag imorgon. Välbehövligt, då en hektisk vecka vilar framför mig. Med dessa ord säger jag tack och bock till denna goa helg som avslutas med ett långt bad och X-factor på tvn. Ciao!

Bowling wehooo





 


Jag och Alex hade en så sjukt rolig kväll igår. Trotsade all trötthet och förkylning och drog oss in till stan för massa gott käk på O'learys. Lagom till att klockan slog tio begav vi oss till Bowlinghallen där vi spenderade resten av kvällen. I know, bowling är typ den töntigaste sporten i hela världen.. Men fyfan vad kul vi hade, aldrig skulle jag kunna tänka mig att det kunde vara så hårt ös på en bowlinghall, haha. Lagom berusade och glada delade vi en taxi hem och kort därefter somnade jag så fruktansvärt gott i Alex goa säng. Idag har vi degat hela dagen framför tvn, käkat en god frulle och nu ligger jag med ett par feta hörlurar för att isolera Alex skrik (Arsenal ligger under mot Chelsea) samt kollar några avsnitt Bachelorette. Livet e gott på en lördag.

If two people were meant to be together eventually they'll find their way back



Har haft ett par fantastiska dagar hemma hos min pojkvän. Det är så himla skönt att bara få vara vi två ibland med tanke på att vi båda fortfarande bor hemma. Mysig ensamtid behövs verkligen när man varit tillsammans i nästan 2,5 år.  Sent igårkväll bestämde vi oss för att gå en promenad i ösregnet följt av ett varmt bad och pussar långt in på natten. Har spenderat dagen/kvällen hemma i Gantofta med mina föräldrar. Nya badgrejer från Lush, lite god frukt, gott te och matlagningsprogram kompenserar för att jag ska somna ensam inatt. Buhu.

Sick sick sick

Vaknade vid 6 imorse av en hostattack, drog huvudet över täcket och somnade gott om. Vaknade runt 11 och har spenderat hela dagen ensam i sängen med ett gäng näsdukar och några koppar te. Alex kom precis hem med en helt underbar Ceasarwrap som fick bli dagens första mål. Magiskt god! Nu ska jag fortsätta att göra absolut ingenting och mysa lite med en fin pojke framför en go rulle.

Quality time

 
 
Har legat i sängen och värvat tv med sömn sen jag kom hem vid fyratiden. Slutade skolan vid halv ett och efter det gick jag och mami runt lite på stan och käkade en fantastiskt god lunch på Étoile. Mysig kvalitetstid! Med mig hem fick jag 13 par trosor, så nu har jag så det räcker ett bra tag framöver, haha. Nu ska jag titta färdig på X-factor, krypa upp i min älsklings famn och kolla lite Harry P. Natti!

One month left

 








När hösten nu tagit över Helsingborg kan jag inte låta bli att längta tillbaka Turkiet. Jag vill ha sol, bad och värme! Passande att det idag är exakt en månad tills jag sitter på ett flygplan påväg till USA där jag, min fina familj plus våra respektive ska spendera 15 fina dagar i Florida. Längtar!!
 

Won't you take me home tonight?

Hade inte tackat nej till att ligga nergossad i sängen med en lurvig vovvsing hela dagen. Istället sitter jag hostandes och snörvlande på en astråkig engelsklektion och längtar hem till en god kopp te och lite Simsspelande. Går i skolan till 12.40 och sen ska jag luncha och shoppa lite med mamsen innan jag åker hem till Alex och spenderar resten av dagen under täcket. Hatar hatar hatar att vara sjuk!!

Sunday




Hej gullisar! Hoppas ni har haft en bra start på er söndag. Sov ut ordentligt imorse, vaknade megaförkyld och lagade en stor och underbar brunch. Spenderade gårkvällen hos mormor och morfar med god mat, god dricka, gamla filmer och en massa skratt innan jag och Alex cyklade hem sent i ösregnet.
 
Nu har vi förflyttat oss från Gantofta till Ödåkra där vi ska spendera den kommande veckan. Alex föräldrar är bortresta så vi har lägenheten för oss själva. Det inviger vi tillsammans med Filip och Hanna, kebab, fotboll och lite bakning. Later lovers!!

work work work

Godmorgon! Klockan 07.45 ringde mitt alarm imorse, omänskligt tidigt på en lördag och nu är jag som en vandrande zombie. Sitter och käkar en nyttofrulle i form av naturell yoghurt och bär (samma frukost som jag ätit varje morgon de senaste 3 månaderna..) samtidigt som längtar tills att dagens arbetspass är över. En dos mensvärk och en trött Sofia är inte den bästa kombinationen när man har 6 timmars jobb framför sig.
 
Ha en bra dag!

All I ever wanted was the world

Hej mina fina! Hur mår ni idag? Själv mår jag superbra, är så himla glad att det äntligen är helg. Denna veckan har gått så otroligt långsamt och jag ser fram emot en välbehövlig helg full av ledighet (och 5 timmars jobb imorgon..)
 
Min förmiddag har jag spenderat i skolan och resten av dagen har jag bakat. Fick en beställning på 24 stycken cupcakes, och äntligen är jag färdig. Gillar egentligen inte att baka under tidspress, och jag hade knappa 3 timmar på mig att slänga ihop dessa. Men bra blev dem! Recept kommer att komma upp på min bakblogg under kvällen/morgondagen.
 
Mina föräldrar spenderar helgen i huvudstaden så jag och min pojke har huset för oss själva. Nu ska vi röra oss mot ICA och handla lite inför kvällen. Ha en superbra fredagskväll allihopa! 

I've been fooled by your smile

Såhär har jag spenderat min eftermiddag. Oändligt med historieplugg som ÄNTLIGEN är färdigt, en klase vindruvor och mängder av te. Nu har jag förfyttat mig från köksbordet till min goa säng för lite mys och serietittande. Ser fram emot en relativt pluggfri helg, gott sällskap i form av min pojke och en massa god mat. Godnatt fina!

Stuck in a daydream

När jag nu upptäckt fenomenet iPhone tänkte jag att det var dags för mig att börja blogga igen. Att jag råkar vara en av de sista människorna på jorden att upptäcka denna underbara lilla sak är ingenting ni behöver påpeka, för det är jag mycket väl medveten om.
 
Så mina sköna, vad har hänt sen vi senast hördes för cirkus 3 månader sen? Jag har börjat skolan igen, jag kilar fortfarande stadigt med min otroligt snygga man och jag har funnit en obeskrivlig kärlek för tvprogrammet Dance Moms. Jag dricker otroliga mängder av te varje dag samtidigt som jag försöker ignorera känslan av att jag redan är skoltrött och det faktum att jag måste vara färdig med mitt historiaarbete om några timmar.
 
Nu ska jag laga lite käk tillsammans med paps så jag samlar massa energi inför denna ångestfyllda kväll. Det enda jag har att se fram emot är att tvprogrammet "Hela Sverige bakar" börjar idag. Längtat!!