You can be the greatest, you can be the best

Happy day! Nyligen hemkommen från skolan, dagen har precis som igår gått förvånansvärt fort. På sista lektionen gjorde jag prov i danska 1 som kändes jättebra och luciaövningen med kören var som vanligt rolig. Tyvärr så blev träningspasset jag och mamma skulle gå på inställt, så det var bara att köra hem... Synd, jag som var så peppad! Har dock gett bort mitt arbetspass imorgon eftermiddag på grund av att jag har massa plugg vilket blir ett ypperligt tillfälle att ta igen dagens missade träning. Tänkte köra ett "dagens matschema" också innan jag sätter mig för att plugga historia.
 
Frukost: Filmjölk med Paulúns supermüsli blåbär och vanilj
Lunch: Kycklingsoppa
Mellanmål: Blandade cashew och valnötter
Middag: Kamben med coleslaw och körsbärstomater
 
Bra matdag med andra ord! Än så länge står vågen still men det är bara att köra hårt hårt hårt med kost och träning så får vi hoppas att det snart ger resultat. Puss!

You told me you'd never fall in love

Hej fina! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra, dagen har gått otroligt fort för att vara en seg onsdag och jag är på bra humör för en gång skull.. haha. Ovan ser ni mitt rums nya tillökning i form av världens finaste gran. Lycklig och julälskande flicka lyssnar på julmusik, dricker glögg och klär julgranen såhär typ 26 dagar innan självaste julafton. Kan man någonsin få nog av julen? När jag var färdig med mitt granpysslande ställde jag mig i köket och slängde ihop 100 muffins till helgens cupcakebeställning - även dem med jultema. Är äntligen färdig med många timmars värvning av bakning och danskaplugg, så nu är det dags för lite mys och goa serier.
 
Kvällens favvisar
Glee Cast – Mine (Glee Cast Version)
Glee Cast – Give Your Heart A Break (Glee Cast Version)
Glee Cast – Some Nights (Glee Cast Version)
 

Why don't we break the rules already?

Under veckor och jobbiga dagar som denna kan jag inte låta bli att längta tillbaka till USA och allt som har med ledighet att göra. Skönt att det om dryga 3 veckor vankas ett underbart och efterlängtat jullov!

Kom ihåg mig då

Jeans - Zara, Linne - H&M Trend, Scarf - Aldo accessories, Skor - UGG Australia
Hej fina! Känns som att dagarna flyger iväg. Sov hos älskling inatt och fick skjuts till skolan, hade en lektion och därefter håla, så jag passade på att gå till gymmet och köra lite cardio. Hade två lektioner till och sen slutade jag vid halv 3 för att sedan åka till Maxi med mamsen. Nu är klockan 20 över 6, det är kolsvart ute och jag vill bara sova.
 
Men icke..... Tror utan tvekan att jag kan ha de 8 stressigaste dagarna i mitt liv framför mig. Tisdag - boksamtal, onsdag - filosofiprov, torsdag - danskaprov, fredag - jobb, lördag - jobb, söndag - cupcakebeställning klar, måndag - intrelredovisning och historiaprov, tisdag - debattartikel i svenska. Har inte börjat på något och jag är sååå trött. Goodbye life.

We're gonna party like it's 3012 tonight




 




















Oj, här har det varit lite tomt på sistonde! Får skylla på min dator som varit lite seg på sistonde och som idag svarade med att öppna 141 stycken internetsidor som jag var tvungen att sitta och klicka ner en i taget.. Lovely.
 
Iallafall.. Min fina vän Olivia hade fest hemma hos sig igårkväll med 80 pers inbjudna. Det var utan tvekan en av de roligaste kvällarna i mitt liv - levde i ett sånt otroligt lyckorus (thank god for rosévin, haha). Sjöng, dansade, pussades och kramades med alla min underbara vänner hela natten lång. Min gosiga pojkvän var så snäll att han hämtade mig på natten, därefter blev det käk på donken och en lång biltur hem innan jag somnade gott i hans säng. Vaknade klockan 1 idag och mådde inte lika bra som jag gjorde igårkväll, haha. Men det var det värt! Tack till alla underbara som gjorde min kväll till världens bästa! ♥

It doesn’t matter how you plan it. It doesn’t matter how you envision it. Without even knowing it, sometimes life has a way of finding you with exactly what you need. Or exactly who you need.



Är otroligt tacksam att jag har dig i mitt liv. Finaste människan på hela planeten. Love you! ★

Pepparkakscupcakes


I tisdags hade vi Living and Room-party hemma och då bjöd vi gästerna på bland annat de cupcakesen som ni kan se ovan. Köpte hur mycket baksaker som helst i USA, bland annat de vita mini-formarna och den violettfärgade pastafärgen som jag färgat sugarpasteblommorna med. Gjorde två olika nyanser och jag tyckte att det blev superfint! Både formarna och pastafärgen är från märket Wilton. Nedan följer receptet på dessa underbara cupcakesen.
 
Pepparkaksmuffins, ca 30-35 stycken små
120 g mjukt smör
2 dl socker
2 st ägg
1 1/2 dl mjölk

4,5 dl mjöl

2 tsk bakpulver

3-4 msk pepparkakskryddor
 
Tärna smöret och låt de bli rumsvarmt. Vispa smör och socker slätt och vispa sedan ner ett ägg i taget. Blanda de torra ingredienserna för sig och vänd ner i smör-smeten. Häll i mjölken och blanda försiktigt ihop till en jämn smet. Fyll muffinsformarna till 3/4 och grädda ugnen på 175 grader i 10-15 minuter. Dem är färdiga när en sticka kommer ut ren. Låt svalna på galler.
 
Vit chokladfrosting
185 gram vit choklad
200 gram Philadelphiaost
0,5 dl florsocker
 
Smält den vita chokladen över vattenbad. Låt stå i kyl tills den har svalnat. Vispa Philadelphiaosten tillsammans med florsockret. Vispa ner den vita chokladen, tillsätt eventuellt mer florsocker och spritsa eller bre på dina cupcakes. 
 
Lycka till!
 

Shine bright like a diamond

Nyligen hemkommen från en låååång skoldag följt av ett intensivt och svettigt steppass på gymmet. Tänkte börja med att skriva ner vad jag käkat samt tränat varje dag, lite för att summera upp det för mig själv men även för att inspirera er som försöker att leva hälsosamt! 
 
Frukost: En skål med vaniljyoghurt och müsli, ett löskokt ägg och ett stort glas vatten.
Tidig lunch: Spaghetti och köttfärssås (skolmat), kolsyrat vatten till det.
Mellanmål: En stor sockerfri varm choklad på EH och lite cashew och valnötter.
Middag: Bacon i tomatsås med kokt broccoli, massor med vatten.
 
Träning: En timmes step-pass.
 
Nu är jag så sjukt välförtjänt av en lång dusch, en skön säng och lite goa serier. Det enda som fattas är min mysiga pojke bredvid mig... Ha en supermysig kväll alla! ♥
 

Learn to love the burn




Realize now that when your heart breaks, you got to fight like hell to make sure you’re still alive. Because you are. And that pain you feel? That’s life. The confusion and fear? That’s there to remind you, that somewhere out there is something better, and that something is worth fighting for.”

Nöjd tjej som har spenderat morgonen på gymmet. Fjärde dagen i rad nu och jag känner mig nöjd! Idag, precis som igår, blev det 45 min på crossen - mina ben dödar mig och jag orkade knappt gå ner för trappan på gymmet... Nu sitter jag i skolan, slutar 16.00 och därefter blir det mys hos älsklingen. Hörs senare! ♥

Tuesday breakfast

Hej fina. Ovanför ser ni morgonens gottefrulle - turkisk yoghurt med hallon, cashew och valnötter, två kokta ägg och ett stort glas vatten. Ska försöka väva in lite kost/träning/hälsa i bloggen nu när jag återgått till mitt normala, hälsosamma liv. Har förövrigt fruktansvärt mycket träningsvärk från gårdagens ben och rumppass, kan knappt gå.. Slutar skolan om en timme och då blir det ett långt och hårt cardiopass. Hörs efter!

Have some fire. Be unstoppable. Be a force of nature. Be better than anyone here, and don’t give a damn about what anyone thinks.

Saknar USA och saknar värmen. Får glädja mig åt att det snart är december, also known as my favourite time of the year. Får också glädja mig åt att jag inte alls har speciellt mycket plugg att göra denna veckan, så tummen upp för det! Idag har jag bakat pepparkaksmuffins som imorgon ska förvandlas till pepparkakscupcakes. Vi ska ha living and room party hemma och som vanligt så står jag för fikat. Nu ska jag ta en dusch och sedan lägga mig och kolla lite serier. Tackar gud för pluggfria dagar. ♥

I know we only met but let's pretend it's love

Haft en himla bra helg. Rätt mycket jobb, men jag kan icke klaga för cash is king! Ovanpå det har det blivit massa mys med pojken, familjen och 0 pluggtimmar. Bara det sistnämna gör att helgen får 5/5 toasts! Laddar upp inför en ny skolvecka, började dagen med ett svettigt pass på gymmet och nu sitter jag på lektion. Idag blir det cupcakebak för första gången sen jag kom hem från USA, har fått några beställningar i December så det känns som att livet börjar rulla på som vanligt igen. Hörs sen!

Sunday evening



Kvällens träningspass gick så himla bra. Det blev ett hårt arm och magpass samt genomgång med Alex av några ben och rumpövningar som jag kände mig lite osäker på. Ska träna själv framöver och det var jättelängesedan jag var på gymmet, så jag har inte full koll på allt, haha. Är iallafall helt utmattad i kroppen och känner mig otroligt nöjd med mig själv. Nu ska jag pussa lite på min gos, kolla ett avsnitt Greys och sen sova. Börjar halv 10 imorgon och slutar halv 3, därefter blir det en sväng till gymmet. Taggad!

Doing what you like is freedom, doing what you want is happiness



Hade en superbra gårkväll. Släktmiddag hos Alex syster med massa mys och god mat. Somnade gott inatt efter ett nytt Glee-avsnitt med min fina Blake Jenner i rollen som Ryder. Sååå lycklig att han äntligen är med i serien!!!
 
Idag börjar nya livet igen efter aldeles för mycket gott i USA. Hade gått ner 6 kg när vi åkte och gått upp 2,5 när vi kom hem, så nu är det bara att börja kämpa igen. Ska försöka köra 3-4 träningspass i veckan kombinerat med GI-metoden som jag gått på sen i Juli (med avbrott för 2 fettoveckor i USA...). Är världens lataste människa när det gäller träning, men har gjort upp ett schema som jag tror kommer passa mig bra. Förhoppningsvis blir det alltså lite mer kost och hälsa i bloggen framöver. Enough talking, nu är det dags för frulle följt av matteplugg och ett köttigt pass på gymmet. Puss på er!!

Outfit from Miami


 

Blus - Forever 21, Jeansshorts - Zara, Loafers - Zara
 
Hola chicas! Nyligen hemkommen från jobb där jag spenderat förmiddagen. Gårdagen spenderades först i skolan och sedan, precis som idag, på jobb. Fick ett härligt utbrott när jag kom hem igårkväll och upptäckte att min datorladdare gått sönder. Ovanpå detta så var datorn urladdad och jag hade ett arbete som skulle skickas in. Tackar gud att jag har en superfin vän also known as Moa som lät mig låna hennes extrasladd och en superfin pojkvän som körde mig hem till henne för att hämta den. Ikväll blir det mys hos Alex syster med släkten, ska iväg om en halvimme och jag ligger halvdäckad i sängen i mina arbetskläder. VILL.SOVA.

Mystorsdag

Min trötta, mensiga och förkylda kropp spenderar dagen i soffan med gottefrulle, en gosig filt, favoritteet, mysmusik och massa plugg ovanpå det. Hade helst av allt bara dragit täcket över huvudet och sovit bort hela dagen, men jag har så himla mycket som jag måste bli färdig med i skolan. Spenderade gårkvällen hos min fina och natten kvällen innan det på TWINIGHT, rekomenderar alla att se Breaking dawn part 2 som var helt fantastisk. Hörs senare lovies!

Happiness



Lite tisdagsmys är aldrig fel. Hehe, gos ♥
 

trettondenovembertjugohundratolv

Idag vill jag bara vill kura upp mig i soffan med ett täcke och en stor kopp te och glömma att jag för 4 dagar sen låg i en solstol och hade det gottit. Kom precis hem från skolan, nu inväntas en lååång eftermiddag full av plugg. Ikväll är det TWINIGHT på SF i Helsingborg och jag är supertaggad. Breaking dawn part 2 har premiär klockan 24.00 inatt så jag lär ju inte vara lika taggad imorgonbitti när jag ska upp klockan 7 och sedan har en 8 timmar lång skoldag framför mig.. WHY FILOSOFI AT 8'OCLOCK IN THE MORNING? WHYYY??

Through chaos as it swirls, it's just us against the world


Sleepy monday

Skoldag numero uno efter resan avklarad. Fick inte mycket sömn inatt då jag fortfarande kämpar med tidsomställningen och min jäkla förkylning. Klockan halv 3 somnade jag och sedan ringde väckarklockan 4 timmar senare. Kämpade mig igenom skoldagen och somnade gott i bilen påväg hem. Legat i sängen hela eftermiddagen och värvat clementinätande med plugg och naps, nu ska jag hoppa ner under täcket med en kopp te och några avsnitt Greys innan jag säger godnatt! Håller mina tummar och tår för att jag ska kunna sova ordentligt inatt.

Life is really simple, but we insist on making it complicated

Kappa - Guess, Jeans - Dr.Denim, Boots - Diesel, Väska - Calvin Klein
 
 

In three words I can sum up everything I've learned about life: It goes on


"Some people don't believe in heroes, but they haven't met my dad"

Grattis på farsdag min fina pappa. Jag älskar dig. ♥

Drinking our cheap bottles of wine, sit talking up all night, saying things we haven't for a while, a while, yeah

Hemma i kalla Sverige igen efter två fantastiska veckor i Miami/Orlando. Anlände hem igårkväll och däckade i Alex säng framför Grey's redan vid halv åtta. Har spenderat morgonen/förmiddagen med Alex familj, käkat frulle och visat dem bilderna från resan. Åh vad jag vill tillbaka! Jag vill tillbaka till mitt fina hus i Orlando, jag vill kränga mängder av pepperoni pizza och mountain dew, jag vill strossa längst Miamis shoppinggator, sitta längst fram i Hulken med händerna högt upp i luften, skrika mig hes på The Scripts konsert, spendera nätterna i jacuzzin och vakna upp med solen i ansiktet. Vetskapen om att jag för bara 40 timmar sedan låg i en solstol får mig att vilja krypa under täcket och dö, men icke. Jag har en hel hög med plugg som jag måste ta tag i innan jag ska ta mig ut i kylan och vidare till väla för lite välbehövlig föda. Puss!

Universal studios - Island of adventures










































Hej fina! Försöker att ta vara på mina sista dagar i USA så bloggen blir lite lidande. Har dessutom dragit på mig en brakförkylning och feber, men det ska inte hindra mig från att njuta in i det sista! Imorgonkväll flyger vi hem till Sverige igen efter 15 underbara dagar och ångesten är enorm. Ska spendera hela dagen idag + morgondagen vid poolen, proppa i mig massa onyttigheter och försöka ignorera plugghögen som ligger och väntar där hemma..

 

I alla fall.. Igår var vi på Universal studios, Island of adventures. Utan tvekan det bästa på hela semestern!! Sprang runt hela dagen och åkte sjuka karuseller, käkade världens största chocolate chip cookie och njöt av vädret och omgivningen. Eftersom att det inte är högsäsong här nu så var det ingen väntetid på några av attraktionerna, så det var bara att springa ut och in. Feber+brakförkylning+bergochdalbanor+skruvar+loopar är ingenting att rekommendera såhär i efterhand men jag trotsade det och åkte Hulken (den gröna bergochdalbanan) hela 5 gånger, haha.. Utan tvekan min favorit. Harry-Potterlandet är också otroligt häftigt och att köpa en 2-dagarsbiljett till Universal (en dag på Universal studios och en dag på Island of adventures) är verkligen att rekommendera om man besöker Orlando. Femte gången gillt för mig och fortfarande lika roligt som det var första gången jag var där 2005. 

 

Nu ska jag hoppa i bikinin och dra mig mot poolen. Hörs senare!!


Clearwater beach















Igår körde vi två timmar över till andra kusten och Clearwater beach. Helt fantastiskt var det!! Uppdateringen har varit lite off de senaste dagarna, internet i huset är inte jättebra. Nu ska jag ner till poolen efter lite morgonshopping på Calvin Klein. Njuter till max!!

Some pictures from Universal Studios






















 

What two girls can accomplish during four days in Miami


"No relationship is perfect, ever. There are always some ways you have to bend, to compromise, to give something up in order to gain something greater. The love we have for each other is bigger than these small differences. And that’s the key. It’s like a big pie chart, and the love in a relationship has to be the biggest piece. Love can make up for a lot."