That's just the way we roll

Godmorgon fina! Vaknade precis och ska snart bege mig till min sista skoldag på ett bra tag! Inatt åker jag och Alexander till Turkiet och anländer hem nästa fredag. Ska bli så himla mysigt!! Denna dagen kommer ägnas åt skolan, plugg, HIF och lite sista fix innan resan. Längtar!!

Adventure seeker

Hej fina! Fullt upp nu inför Turkiet. Massa plugg som ska göras färdigt och packningen ska vara klar ikväll. Imorgonnatt bär det nämligen av! Wooop woppppp.

For you I'd bleed myself dry

ph: me and my baby in stockholm last summer
Hej fina! Förlåt för den fruktansvärda uppdateringen de senaste dagarna, men jag har haft fullt upp! Spenderade hela fredagen med att baka 150 stycken cupcakes, på morgonen hann jag också med en tripp till solariet och en go pw hem därifrån. På kvällen kom storebror och Amanda hem för lite grillmys och fix inför lördagens bravader. Hela lördagen spenderade jag i köket och frostade/dekorerade cuppisar, fixade mig och liknande innan ett femtiotal gäster anlände för att fira storebrors 20årsdag. Hade en så himla rolig kväll! Käkade massa god mat, drack rosé, umgicks med goa människor och kollade cl-finalen innan jag tillsammans med storebror och ett 20-tal av hans polare drog oss in till stan för att fortsätta fira. Det blev häng på Stinsen, en go tripp till grannlandet och härlig skönsång al'a trubadurer innan jag och Amanda somnade gott lagom innan solen gick upp. Denna härliga söndag har bestått utav bakishäng i brorsans lägenhet, sol på balkongen, pigelinglass och turkietpackning. Nu sitter jag ute på terassen och försöker få lite matteplugg gjort. Går ju sådär kan jag berätta för er.. Kram!

You got that one thing

Godmorgon fina! I brist på annat så får ni se ett par söta bilder på mig och bestie när vi besökte Pölseland förra året. Idag varnar jag får dålig uppis! Ska nämligen ha bakat 150 cupcakes till imorgon när vi ska ha 20-årsfest för min bror, och jag har inte börjat ännu. Hade iallafall tänkt att starta min dag med en pw och en tripp till solariet innan jag sätter igång. Puss!

Hallon&banansmoothie


Såhär ser dagens sista mål ut. En smoothie är ett perfekt mellanmål/kvällsmål då det både är gott och supernyttigt!
Hallon och banansmoothie, ett stort glas
2 dl filmjölk 3%
70 gram frysta hallon
En halv banan

One week left


En vecka kvar tills jag och Alexander befinner oss i Turkiet. Har aldrig någonsin tidigare känt en sån fruktansvärd längtan till att bara komma bort från allt. Efter ett fruktansvärt jobbigt/krävande/påfrestande men jävligt roligt första år på ProCivitas är mina krafter helt slut och min hjärna har redan tagit sommarlov. Eftersom att jag åker nästa vecka så återstår bara totalt 5 skoldagar + skolavslutning innan jag faktiskt har lov på riktigt. ÅÅÅÅH va skönt!!!

Chocolate minicupcakes


Never mind I'll find someone like you

Hej fina! Efter att ha gått upp tidigt imorse och gjort läs/hör nationella i engelska så hänger jag just nu i Simme och Amandas lägenhet. Har varit här någon timme nu och bara softat, men ska snart bege mig ner till skolan igen för en mattelektion. Ikväll ska jag hem till en go påg och mysa lite. Puss!

Storebror, 20 år!

Hej fina! Nu ska ni få höra om min otroligt intressanta dag.. Tog mig upp klockan 8 imorse för att gratta storebror som sov hemma på sin 20årsdag, bakade frallor och åt en stor och god långfrukost. Åkte in till skolan för att göra mitt sista prov i kursen Idrott och hälsa 1 och därefter åkte jag hem igen och kramades lite med Alexander och somnade så gott därefter. Vaknade upp full av energi och snörde på mig mina nya löparskor för att köra en lång pw och 20 minuters härliga löpintervaller. Därefter plockade jag fram min Yogamatta och körde lite goa rump- och magövningar. När ens största intresse är bakning och cupcakes får man fan träna hårt, haha! Efter en lång dusch ligger jag här totalt utmattad och längtar efter att mamma ska komma hem med lite god mat. Därefter ska jag snarka så fruktansvärt hårt. Kram!

Strössel&annat

Detta trevliga paket slank ner i brevlådan förra veckan, från strössel&annat. 200 pastelfärgade cupcakeformar till minicuppisar, ett paket miniminimarshmallows, färgat socker och en öppen stjärntyll från ateco, nummer 829 om jag inte har helt fel för mig.

10 more days until Turkey

Hej fina! Än så länge är ni inte så många som kikar in här på bloggen, men igår hade jag besöksrekord på hela 94 personer, wehoooo! Hahaha. Solen som jag hoppades på kan jag ännu inte skymta, så de får bli massa inomhusplugg istället. Gick upp runt 9, käkade en nyttig frukost bestående av en knäckemacka, två ägg, filmjölk och citronvatten. Gottgott! För tillfället sitter jag och pluggar idrottsteori, har lyckats pränta in knäledens uppbyggnad, 19 stycken ben och 24 muskler. Kvar har jag uppbyggnaden av ett rörben och uppbyggnaden av en led, och sedan är jag färdig. Har dock ett stort samhällsekonomiprov på onsdag, och jag har knappt börjat plugga..

+


Walking on sunshine

Fick en för tidig 17-årspresent av Alexanders föräldrar idag, nämligen ett par helt underbara träningspjucks. Dem är så mjuka, känns i princip som att vandra på moln! Imorgon väntas det solsken och då ska dessa finingar invigas med en go powerwalk och lite intervaller. Förutom det så vankas det en massa idrott&samhällsplugg, vilket jag absolut inte ser fram emot.

No one else comes close

Godmorgon fina! Imorse var jag uppe med tuppen, eller nästan iallafall. 08.00 vaknade jag, därefter käkade jag en stor, god och nyttig frukost och nu är jag redo för vad denna dagen har ett erbjuda. En jäkla massa samhällsplugg, lite cupcakebak, en lång pw, rumsstädning samt jobb ikväll. Bäst att jag sätter igång! Puss.

Ha någon att ty sig till

Var ute på en liten shoppingtur i fredags med Alex och fick med mig hem dessa två godingar. 99 respektive 199 kronor, så två sanna kap. Kommer att ta med mig båda två till Turkiet! Lätta att slänga över bikinin och dem första är supersnygga till höga shorts!

Där ute finns så många långa nätter

Om 13 dagar, den 24 maj, befinner jag och min fina pojke oss i Turkiet för andra gången. Ska bli så fruktansvärt skönt att bara få vara vi två, utan några krav, utan några måsten. Vi två och massa goda drinkar, långa dagar på stranden, turer med partybåten, sena nätter ute på stan och ett antal svettiga kyssar i de heta medelhavsklimatet.

Adventure seeker on an empty street

Önskar att jag avslutade gårdagen med en sån här tallrik istället för den feta pizzan jag krängde efter öppet hus. Har haft så fruktansvärt ont i magen hela natten då jag inte käkat bröd på hur länge som helst. Men idag är det nya tag som gäller! 13 dagar kvar till Turkiet och man vill ju helst komma i sommarkläderna!

The way you turn me on

Hej finisar! Allt bra med er idag? Just nu sitter jag i skolan och har samhällsekonomi och jag har nog faktiskt aldrig varit med om något tråkigare. Har inte alls lyssnat de senaste veckorna så jag får plugga mycket i helgen så att jag klarar av provet nästa vecka. Idag slutar jag skolan halv 3, och därefter blir det lite go skönsång med kören. Halv 6 drar öppet hus igång där jag ska vara värd. Så alla åttor och nior, komsi komsi till ProCivitas ikväll! Vi bjuder på föreläsning, gofika och rundvandring i skolans vackra miljö av bland annat massa trevliga SA elever, haha. Nu ska jag återgå till snooza mig igenom samhällsekonomin med min fruktanvärt heta kompiz My Skoog innan det äntligen är lunch. Kram!

Jag bygger, bygger upp och du river, river ner

Hola finisar! Idag har varit en fruktansvärt intensiv dag med full rulle i skolan och massa plugg. Anlände hem för en timme sedan och sitter för tillfället och fixar det sista inför vår redovisning imorgon. Hade massa planer idag, skulle ut och gå en lång promenad, köra styrkeövningar, ta ett varmt bad och kolla lite serier, men jag får nog tänka om. Det öser ute och jag har rätt mycket plugg kvar innan jag känner mig tillfredställd. Det är helt fruktansvärt hur mycket mina krav på mig själv har höjts sen jag började på ProCivitas.. Nu blir det att gräva ner näsan i ytterligare lite historieplugg innan jag kan slappna av. Vi hörs sen, puss!

Bananplättar

En favorit på frukostbordet just nu, nämligen bananplättar. Sjukt gott och faktiskt väldigt nyttigt! Det är bara att vispa ihop ett ägg och en banan och steka det på låg värme i ett par minuter. Vill man göra det lite sötare kan man blanda i lite lättströ. Valfria tillbehör till det, men någon god frukt/några goda bär och proteinrik kvarg har jag kört på sistonde. Mums!

I might get your heart racing

Hej fina! Jaha, då ska jag väl testa på bloggandet igen. Har haft ett långt uppehåll nu och samlat nya krafter och massa ny inspiration så det ska säkert bli skitbra! Kommer att skapa kategorier med tiden beroende på vad ni vill läsa och vad jag väljer att skriva om. Men de kommer iallafall att bli massa vardag, mode, mat, hälsa och likande. Designen kommer att fixas inom snar framtid, men än så länge får den vara simpel. Ser fram emot detta såå mycket!